JC 

Sportsfysioterapi & Smertecoaching

Hvad skal jeg hjælpe dig med?
Smertecoaching:

Hvis du oplever en følelse af fastlåshed i dit liv med kroniske smerter og nu er klar til at give dig selv lov til at leve dit eget liv.

Klik her for at læse mere.

Sportsfysioterapi: 

Hvis du oplever enhver form for smerte i forbindelse med din sport, fritidsaktivitet eller generelt fysisk aktivitet.

For at læse mere vælg "sportsfysioterapi" i menuen ovenfor. 

Erektil Dysfunktion

Og nu tænker man måske... "det var da noget af et spring fra behandling af smerter og sportsskader". Ja måske, men ikke helt alligevel. For at opleve ED påvirker livskvaliteten i lige så høj grad som det at leve med smerter og lige præcis for de mænd er sport eller fysisk aktivitet en vigtig del af behandlingen. Læs mere her

Jeg vil også gerne tale med dig inden du træffer dit valg og derfor kan du vælge at:

Eller...

Book en tid og få:
 • 60 minutters konsultation inkl. samtale, undersøgelse og behandling.
 • 360 graders undersøgelse
 • din fremtidige behandlingsplan
 • effektiv behandling med dig i centrum


Mine behandlingsmetoder:

1. Samtalen

Fordi jeg gør meget ud af at møde mennesket før smerterne starter alle mine nye behandlingsforløb med en samtale. 

2. 360 graders undersøgelse

Analyse af din holdning og gang efterfulgt af relevante funktions- og bevægelighedsundersøgelser. Dernæst specifikke test af muskler og led. Mulighed for at tilføje neurologisk undersøgelse for at blive klogere på typen af din smerte. Ligeledes mulighed for ultralydsscanning af fødder, ankler, knæ og skulder.

3. Laserterapi, fokuseret shockwaveterapi, manuel behandling i form af massage og mobilisering/manipulation af muskler og led. Triggerpunkts behandling, trænings- og øvelsesterapi, yoga og udspænding og meget mere...

Jeg vælger altid den behandling både du og jeg vurderer vil hjælpe dig allerbedst. Du er centrum og behandlingen skal give mening for os begge to. Den behandlingsplan vi laver sammen er alfa omega for at du opnår det ønskede resultat af dine behandlinger.

Vend tilbage til et liv med færre smerter

Jeg tager fat, hvor andre har givet op

Ofte har mine patienter prøvet mange behandlere og lægen kan ikke længere hjælpe. De har fået at vide, at der ikke er mere at gøre og at de må acceptere deres smerter. At acceptere og lære at leve med sine smerter kræver vejledning og den får du hos mig. Langt størstedelen af mine patienter oplever markant bedring på kort tid og allerede efter første gang har vi sammen lagt en plan for din fremtid. 

Genskab kontakten mellem krop og sind

Jeg behandler ud fra tanken om, at kroppen altid fortæller os hvordan den har det. Når vi lærer at lytte til kroppen og dens signaler vil vi ofte opdage at alle vores symptomer hænger sammen og påvirker hinanden. Når du er i behandling hos mig, er det derfor ikke kun din krop og dine smerter der er i fokus, men også dine vaner, handlemønstre og tankegang.

Få overskud i hverdagen 

Få hjælp til at reducere smerten og vejledning i hvordan du tilpasser hverdagen, så smerter og ubehag i løbet af dagen minimeres eller helt undgås. For at forstå min patient bedre, bruger jeg gerne en stor del af behandlingen på samtalen, jeg er lyttende og nærværende, for jeg er interesseret i hele historien. Hos mig møder du et fortroligt rum, hvor du trygt kan dele dine oplevelser og udfordringer. 


Det kan du forvente af behandlingen

Hos mig får du ikke den sædvanlige 30-minutters konsultation, hvor behandlingen fungerer som et "quick-fix" og sætter dig i gang med en hel masse hjemmeøvelser.

Du får 60 minutters konsultation inkl. undersøgelse og behandling, som tager udgangspunkt i lige netop dig og din situation. Den indeholder både samtale, undersøgelse og behandling.

Du får en grundig undersøgelse som led i at forstå den/de smerter kroppen giver dig og vi vil sammen gennemgå din smertehistorie, livsstil og vaner for at finde årsagen til hvorfor du har ondt.

Jeg udfører manuel og smertelindrende behandling. Her vil der være mulighed for at inddrage shockwave, laser og ultralydsscanning uden merpris.

Hvis der er behov for et forløb der har mere fokus på dig, dit mindset, din hverdag og dine drømme, vælger vi at gå den vej. ”Tag hånd om dine smerter” er et trin-for-trin forløb på 12 uger- Et forløb med smertecoaching og behandling. Du hjælpes af mig igennem 5 trin og jeg vil fungere som din nærmeste støtte og vejleder igennem hele forløbet. 

Jeg kan hjælpe dig der har:

 • Kroniske smerter af enhver art
 • Slidgigt/Artrose og Leddegigt/Rheumatoid Arthritis
 • Rygsmerter, diskusprolaps og skoliose
 • Hofte- og lændesmerter
 • Skulder- og albueskader
 • Knæ-, ankel- og fodsmerter
 • Hælspore og svangsenebetændelse
 • Piskesmæld, hovedpine og svimmelhed
 • Rejsningsproblemer/Erektil Dysfunktion
 • og meget andet...

Hvad er fokuseret shockwave?

En hurtig og effektiv behandling af skader i sener og muskler uden bivirkninger. Trykbølgen, eller energien fra maskinen skaber en øget blodforsyning og ilttilførsel i vævet. Det fremmer helingsprocessen ved at de enzymer og stoffer der er ansvarlig for helingen, aktiveres.

Der skal gerne være mærkbart forskel efter ca. 3 behandlinger. Eksempler på skader:

 • Fascitis plantaris (hælspore)
 • Achillessene problematikker
 • Hoftesmerter
 • Forkalkninger i sener
 • Springerknæ
 • Muskelskader
 • Carpal tunnel syndrom
 • og meget mere...

Mine smerter omkring hofte og knæ holder mig fra at løbe lige så langt og hurtigt som jeg har lyst til. Ville egentlig bare gerne kunne løbe uden at tage hensyn til smerter. Jeg har fået slidgigt i mit ene knæ og kan ikke strække det helt ud. Det skyldes en gammel skade og operation af min korsbånd. Jeanet har behandlet med fokuseret shockwave 2 gange og nu har jeg allerede øget min løbedistance med 3 km og har mindre ondt end før! For bare 1 måned siden vil længere løbedistancer have forværret smerterne. Jeanet forklarede mig at det skyldes spændinger i muskler og bindevæv omkring hofter og knæ. De spændinger kommer fordi jeg ikke kan strække mit knæ. Simpelt og effektivt !

Caspar| Smerter i lænd, yderside af hofte, balle og knæ


Jeg er en løbeglad kvinde  og elsker at være fysisk aktiv, men fordi jeg har smerter omkring hofte og baglår kan jeg ikke løbe og gå turer i det omfang jeg ønsker. Inden min behandling hos Jeanet har jeg ikkeløbet eller gået ret meget i mere end 1 år fordi det provokerede mine smerter. Efter 1. behandling både gik og løb jeg en laaang tur uden at det provokerede mine smerter, faktisk havde jeg slet ikke smerter. Jeg har nu fået behandling 2 gange og det hjælper mere og mere, kan stille og roligt øge mine løbedistancer. Skønt! 

(Behandlingen bestod af fokuseret shockwave på både lænd, hofter og lår)

Lene| Smerter på yderside af hofte og balle

"Jeg ringede og spurgte Jeanet; “gider du lige kigge på mine smerter i ene side af ryg og balle? Det bliver kun til en enkelt gang i denne omgang - travl mand jo…” Hendes svar: “ja da, kan du imorgen?” Jeg havde haft smerter i den ene balle og yderside af hofte i et år og har siden undgået bla. løb og anden aktivitet der vedligeholdte mine smerter. Jeanet behandlede med fokuseret shockwave 1 gang og har fulgt op 2. gang. Mine smerter er HELT væk. Hurtig og effektiv ekspedition - præcis som jeg bad om. Kan anbefales at prøve denne behandling."

John| Smerter i lænd, på yderside af hofte og balle

Hvad er High Power Laser?

En meget mild og behagelig varmebehandling til muskler og led. Det fungerer som smertelindring for dybtliggende væv både til akut og kronsiske smerter. Varmen øger blodgennemstrømningen i vævet og derved fremmer det kroppens egen helingsevne. 

Effektiv til behandling af:

 • Nakke smerter
 • Lænde smerter
 • Ischias symptomer
 • Tennis- og golfalbue
 • Slidgigt
 • og meget mere


Sportsfysioterapi

Behandling af smerter, symptomer og skader i forbindelse med sport. Det er afgørende for at du, som sportsudøver, performer bedst muligt og minimerer risikoen for skader i fremtiden. Det gælder for alle sportsgrene, både på hobby og eliteniveau. Så for mig er det underordnet om du ønsker at dyrke sport eller fysisk aktivitet i din fritid blot for dit velbefindende eller om du ønsker at forbedre dine færdigheder indenfor en sportsgren med et højt niveau af konkurrence.


Det foregår på den måde at du henvender dig ved at booke en normalbehandling på 60 minutter, som jeg vil udnytte til fulde for at forstå både dig, de konsekvenser skaden har, dine smerter og din skadehistorie bedst muligt. Du får en grundig undersøgelse og behandling samme dag. Behandlingen kan bestå af træningsterapi, manuelle behandlinger, laser, shockwave, tape og vejledning i en hensigtsmæssig håndtering af din skade. Herunder hvorvidt du bør holde pause med din sport eller ej.

Jeg arbejder udfra den tanke, at din sport skal vedligeholdes bedst muligt og vurderer jeg at din skade ikke er "farlig" eller "ødelæggende" for kroppen, så skal du fortsætte din træning. 

HVAD ER SMERTECOACHING OG HVORFOR VIRKER DET FOR ALLE ?

Smertecoaching handler om at varetage håndtering af et smerteproblem i højere grad end en skadesproblematik. Fokus er at få dig tilbage til livet og gøre dig i stand til at kunne deltage i dit eget liv. Ligeledes er det et altafgørende element når vi arbejder med det hele menneske at vi ser på hvad der også kan "være på spil" eller "true" dig i dit liv udover dine smerter. Altså at kende dit beskyttelsessystem. Vi opfatter smerte som en individuel oplevelse påvirket af faktorer fra dine andre livsområder.  Også kaldet den bio-psyko-social smertemodel.  

Det er samtaleterapi som foregår på et ligeværdigt niveau hvor du selv anses som specialist i dine smerter og det et målet at hjælpe dig til at træffe de rigtige valg for dig selv og i retningen mod dine mål.


Læs mere om smertecoaching og behandlingsmetoden på siden her!

Det siger mine patienter før opstart af et behandlingsforløb

 • "Jeg troede egentlig Jeanet ville være endnu en der ikke ville høre eller forstå mine smerter, men jeg var for nysgerrig til ikke at finde ud af det" (-anonym-)
 • "Jeg var skeptisk inden jeg kontaktede Jeanet, min tanke var at det nok bare også ville være et desperat forsøg på at rette op på det hele" ( - Pernille -)
 • "Jeg tvivlede på at jeg kunne få succes med det Jeanet sagde jeg skulle igennem, tvivlede på om jeg var klar eller havde overskud nok til det" ( - Jan - )
 • "Jeg var bange for at jeg ikke havde penge til det og at jeg så bare ville få det skidt over at have brugt de penge bagefter" (- Sara -)
 • "Jeg var ikke helt klar over hvad det var jeg havde sagt ja til, men blev heldigvis meget positivt overrasket" ( - Wanja - )
 • "Jeg frygtede at det ville blive en genfortælling af det jeg allerede havde forsøgt at gøre, en repetition af alt det jeg allerede synes jeg har lært om mig selv, mine smerter og min situation" ( - Elena -)
 • "Jeg troede ikke rigtig på det når Jeanet sagde at smerterne ville blive mindre" ( - Karen - )

Det siger mine patienter efter endt behandlingsforløb

“Jeg var i psykolog behandling for angst og stress. Jeg havde gennemført flere behandlinger for nakke og skuldersmerter. Det havde ikke effekt. Mine smerter var konstante i venstre side af min nakke og jeg havde dagligt hovedpine samt nakkehold flere gange om måneden. Sov dårligt og uroligt. Jeg ønskede et nyt syn på mine symptomer og synes det var en fordel, at Jeanet kunne hjælpe mig både psykisk og fysisk med hendes smertecoaching.

Jeg var i gang med et studie, som jeg egentlig var på vippen til at opgive pga. min angst og mine smerter. Jeg gemte mig derhjemme og var ikke social. Det frustrerede mig at have smerter og forstod ikke hvorfor de kom og hvorfor de ikke forsvandt. Jeg var meget inaktiv, trist og mistede troen på min fremtid. Jeg valgte at tilmelde mig Jeanets forløb og i dag har jeg meget mere overskud. Jeg er ikke længere bange for at gøre ting jeg ikke før har gjort, jeg ved jeg lærer noget nyt af det hver gang. Jeg er meget mere sammen med venner, spontan med sociale arrangementer og fysisk aktiv. Jeg klarer mit studie nemmere og tror mere på at jeg kan gennemføre det. Min nattesøvn er meget bedre. Jeg forstår mine smerter, jeg er ikke bange for dem mere. Jeg har sjældent angstanfald nu. Faktiske er jeg ikke på samme måde styret af smerterne mere.

Uden Jeanets hjælp, havde jeg ikke kunnet bryde det mønster jeg havde. Taknemmelighed er et fattig ord !"

Emilie| Angst og skuldersmerter

“Da jeg startede ved Jeanet var jeg usikker, bange, havde mange smerter og gemte mig fordi jeg havde en hemmelighed som jeg måske mest holdte hemmelig for mig selv. Jeg kunne faktisk ikke trække vejret fordi min skulder "sad fast" og var angst for hvad det kunne være. Forløbet gik i gang og jeg fik sagt højt med tårer i øjnene at jeg ikke kan lide berøring og at skulle tage min trøje af samt jeg har en psykisk diagnose. Disse ting handlede Jeanet meget klogt på. Faktisk havde jeg aldrig troet jeg ville kunne få hjælp til mine smerter uden berøring. Jeg har lært at smerter ikke kun kommer ved en fysisk påvirkning og at mine tanker og følelser også kan give smerter. Jeg får smerter når jeg skal  gøre noget jeg ikke kan lide. I dag kan jeg sige fra og derefter forsvinder min smerte. Min nye viden om mine smerter gør at jeg ikke længere er bange for smerterne og jeg tænker heller ikke længere at jeg fejler noget slemt fordi jeg har ondt.

Mit overskud, min energi og tro på mig selv er så meget bedre i dag end for 3 måneder siden.

 Jeg vil varmt anbefale folk at tilmelde sig forløbet hos Jeanet, da det virkelig har været effektivt. Jeg har prøvet mere end 5 forskellig fysioterapeuter og psykologer, men fordi Jeanet kan tilbyde et forløb hvor hun kombinere smertebehandling og coaching, kan jeg kun sige at det er første gang jeg er helt i mål. Kæmpe tak for hjælpen!”

Lotte| Diffuse smerter i kroppen. Psykisk diagnose


Jeg var klar over at der skulle ske noget nyt, noget andet end de behandlinger jeg tidligere har prøvet, for jeg var virkelig groet fast og var ofte sur, trist og depressiv. Jeg sad hele dagen hjemme på sofaen og var ved at grave et stort hul, det var nemmest. Jeg var arbejdsløs og kunne ingenting, foretog mig intet og så mig selv sidde i en kørestol om meget kort tid, hvis jeg fortsatte ad samme sti. Mine smerter var så slemme at det var det eneste jeg kunne tænke på og det var umuligt at abstrahere fra dem, de styrede mit liv 100%. Lægerne kunne ikke gøre mere for mig og jeg måtte lære at leve med smerterne. 

Jeanet har ikke behandlet som andre, hun har ikke smertelindret med massage, hun har lyttet, vejledt og vist mig hvordan jeg kan tage styringen over mine smerter så jeg kan gøre det jeg gerne vil. Idag, efter 3 måneder i forløb som step by step gav mig et andet mindset og syn på mit liv, sidder jeg ikke i sofaen mere, jeg kan så mange flere ting nu, jeg er gladere, mere aktiv, frivillig i en genbrugsbutik, sover bedre, generelt har jeg meget mere energi. Mine omgivelser mærker at jeg er mere aktiv og glad. At være med i forløbet har været alle pengene værd, en ny start og mere energi kan ikke gøres op i penge. Jeg tror på min fremtid og har startet en udvikling som jeg skal fortsætte og jeg har fået mange nye mål jeg skal opnå. Jeg skal være glad, selvom jeg har smerter.

Diana| slidgigt

Jeg havde ikke haft effekt hos andre fysioterapeuter. Jeg blev nysgerrig på at mine smerter måske kunne skyldes andet, noget jeg ikke var klar over. Savnede en der kunne se på det hele menneske i stedet for bare de fysiske smerter. Og det viste sig heldigvis at det var lige præcis hvad Jeanet kunne!

Jeg  var sygemeldt med stress og depression i maj 2019. Inden jeg startede mit forløb ved Jeanet var jeg usikker og nervøs for fremtiden i mit job, troede mine smerter og psykiske tilstand ville begrænse mig for meget.

I dag, efter 3 måneder i forløb med Jeanet, har jeg nemmere ved at håndtere en arbejdsdag og kan tage nye opgaver ind hvor jeg bruger de nye redskaber jeg har lært til at komme igennem dagen. Jeg er mere social og bedre til at tage imod en spontan invitation og tage initiativ til at være sammen med venner. Det giver en masse god energi som jeg ikke havde før. Jeanet har hjulpet mig til at definere hvad der er årsag til at jeg har ondt og hvorfor jeg fik stress/depression i første omgang. Jeg har lært at acceptere mine smerter og de har ikke længere kontrollen over mig. Jeg har en større tro på min fremtid, jeg stoler på at uanset hvor jeg ender bliver jeg glad, for jeg kan bruge mine nye redskaber alle steder.

Nina| smerter i lænd og bækken

Skal jeg også hjælpe dig?

Rejsningsproblemer eller Erektil Dysfunktion (ED)

”Manglende evne til at opnå eller opretholde en penil erektion af tilstrækkelig god kvalitet til at gennemføre tilfredsstillende seksuel aktivitet” (ICD10)

 • Vidste du at rejsningsbesvær eller udeblivelsen af din morgenrejsning er et af de første symptomer på begyndende hjerte-karsygdom?
 • Vidste du at mænd med overvægt, har 70-95 % højere risiko for rejsningsproblemer sammenlignet med normal vægtige?
 • Vidste du at fysisk inaktive mænd har 10 gange højere incidens af erektil dysfunktion i forhold til fysisk aktive mænd?
 • Vidste du at 90 % af rejsningsproblemer er forårsaget af organiske faktorer og at KUN 10 % skyldes ren psykogen faktorer?
 • Vidste du at du selv kan påvirke dine rejsningsproblemer med øget daglig aktivitet, sund kost og ved at undgå alkohol, rygning og stressfaktorer?
 • Vidste du at behandling af ED med fokuseret shockwave har en dokumenteret effekt på op mod 70%?


Erektil Dysfunktion (ED) kan både have fysiske og psykiske årsager. Vaskulær Erektil dysfunktion – skyldes nedsat blodtilførsels til, og gennemstrømning i penis. Mængden af blod i de hule organer er ikke fyldestgørende nok, til at kunne opnå eller bevare en erektion. Således virker fokuseret shockwave kun hos dig der har et vaskulært problem og ikke hvis dine rejsningsproblemer i højere grad har en psykisk karakter såsom:

 • Problemer i parforholdet/skilsmisse
 • Søvnmangel
 • Kropsidealer
 • Medicin
 • Depression
 • Overgangsalder
 • Mangel på intimitet
 • Socioøkonomisk status og livskvalitet 

Ovenstående psykiske faktorer medregnes også i behandlingsforløbet hos mig da de ofte er en del af mandens udfordringer, men er disse ikke ledsaget af ED grundet blodmangel eller forkalkninger af blodkar til penis, vil jeg anbefale at opsøge en sexolog i stedet. 

En stor del af de mænd der oplever ED, grundet forringede vaskulære forhold i penis vil indenfor 2-4 år også opleve hjerteproblemer. Derfor er det meget vigtigt at du inden henvendelsen til mig har talt med egen læge og er udredt for eventuel alvorlig hjerte-karsygdom og medicineret for dette. 

I vores første samtale vil vi klarlægge hvor sansynligt det er at du oplever effekt af behandlingen og om vi derfor skal fortsætte behandlingen.

Det store problem med dette problem er TABUET omkring det. Behandlingen er simpel, bivirkningsfri og effektiv hos mere end 70% af klienterne. Så læser du dette og kan genkende symptomet så TAL! Tal med din læge, dine nærmeste, din fysioterapeut mfl. Du vil blive overrasket over hvor mange der har samme problem og hvor langt vi kan komme, ved at turde dele det med hinanden!

Hvordan virker behandlingen?

 • Der skabes nye blodkar de steder shockwaven skyder
 • Stimulering af nervebaner i penis og mellemkød
 • Kalk i muskler og sener påvirkes
 • Blærekontrollen bedres. Dette er en sidegevinst ved behandlingen som langt de fleste mænd kan genkende men som vi endnu ikke helt kan forklare fysiologisk.


HVORDAN foregår et behandlingsforløb?

 1. Undersøgelse hos læge/urolog 
 2. Samtale hos fysioterapeut
 3. 5-10 behandlinger med ca. 3-8 dages mellemrum
 4. Der behandles på begge sider af penis og i mellemkødet
 5. Evaluering efter 3-4 uger
 6. Evt. supplerende behandlinger (træning, smerter i og omkring hofte/bækken, behandling af angst/stress/depression)
 7. Opfølgninger 

PRIS: 750 kr. pr. konsultation/behandling. Der kan også aftales en klippekortordning. 

Læs mere om behandlingen og forskningen bag:

https://fyens.dk/artikel/trykbølger-kan-give-mænd-potensen-tilbage-2014-12-2

https://www.planet-health.dk/sundt-underliv/behandling-af-impotens/amp/https://www.ucviden.dk/da/publications/fysisk-aktivitet-kan-forebygge-og-reducere-vaskulære-rejsningspro

https://hjerteforeningen.dk/fagnet/2021/08/23/maend-med-rejsningsproblemer-vil-gerne-tale-om-det/

https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/nyheder/News_2011/12-december/trykbolger-kan-give-mand-potensen-tilbage/

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art5557090/Simpel-behandling-kan-give-mænd-potensen-tilbage

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/chokboelger-kan-give-maend-potensen-tilbage

https://www.tv2fyn.dk/fyn/trykbolger-kan-give-maend-potensen-tilbage

Bachelor i Fysioterapi 2011

Certificeret GLAD-terapeut knæ/hofte og ryg 2018

Certificeret Mulligan terapeut 2019

Uddannelse indenfor Dansk coach akademi 2021

Uddannelse indenfor sportsfysioterapi og Ultralydsscanning 2022

Kursus "Brugen af Fokuseret shockwave ved erektil dysfunktion og andre urologiske lidelser"

Webinar "Rehabiliterin og sexuel sundhed"

"Ved siden af, imellem og før ovenstående har jeg et langt CV med  alle former for kurser og de seneste jeg har beskæftiget mig med er indenfor Viden Om Smerter,  smertevidenskab og ED behandling"


"Jeg glæder mig til at møde dig!"

Her ligger klinikken

Hans Egedes Vej 271 | 9600 Aars
Tlf: +45 22 24 86 53
E-mail: fks@jeanetchortsen.dk

"Jeg brænder for tre felter i mit fag - primær kroniske smerter, sportsfysioterapi og Erektil Dysfunktion. Og på papiret ser det ud som om de tre felter er langt fra hinanden, men sådan ser jeg slet ikke på det. For både ED og smerterne er en kæmpe trussel for livskvaliteten og der er stor sandsynlighed for at de er årsag til at man ikke kan leve som man ønsker. Jeg har således et meget bredt syn på smerten uanset om den er opstået akut eller er langvarig."

"Mit navn er Jeanet Chortsen, jeg har været fysioterapeut i 11 år. I de 11 år har jeg været ansat forskellige steder og alle steder har jeg mødt en tilbagevendende frustration, fordi jeg følte ikke jeg kunne hjælpe mine patienter nok. Der var for mange halve løsninger og manglende effekt. Mine patienter følte sig ofte misforstået og ikke hørt."

"I dag hjælper jeg dagligt patienter med både kroniske og akutte smerter/skader og gør det udfra min viden om at smerter opleves forskelligt fra person til person, fordi vi ALLE er forskellige. Jeg startede JC sportsfysioterapi & smertecoaching for at skabe de rammer og den ro som jeg mente var nødvendig for at have øje for det større system vores smerter er del af. Når jeg behandler/coacher er jeg nysgerrig, arrangeret og mit fokus at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø, således at patienten tør tale om alle sine udfordringer og oplevelser af deres egen smerte eller udfordringer i livet. På den måde får vi talt om alt det der fylder og påvirker din situation, så vi kan finde den rigtige løsning til dig."