Tag hånd om dine smerter og lev dit liv

JC 

SPORTSFYSIOTERAPI & SMERTECOACHING

Jeg kan hjælpe dig... 

der en gang for alle vil gøre noget ved dine symptomer, smerter eller skader i kroppen. Ofte har mange af mine klienter besøgt andre behandlere først uden at nå helt i mål. Her er ingen halve løsninger eller tilfældigheder, vi når ind til kernen i dit problem og sammen finder vi løsningen - for dig!

Sportsfysioterapi

Hvis du oplever enhver form for smerte i forbindelse med din sport, fritidsaktivitet eller generelt fysisk aktivitet.

Behandlingen
  1. 1
    Fokuseret Shockwave
  2. 2
    Laser
  3. 3
    Det kan du forvente
Smertecoaching

Hvis du oplever en følelse af fastlåshed i dit liv med kroniske smerter og nu er klar til at give dig selv lov til at leve dit eget liv.

Erektil Dysfunktion

At have et rejsningsproblem påvirker i høj grad livskvaliteten. Men der er faktisk en behandling og noget du selv kan gøre

Om mig

"Jeg brænder for tre felter i mit fag - primær kroniske smerter, sportsfysioterapi og Erektil Dysfunktion. På papiret er de tre felter måske langt fra hinanden, men sådan ser jeg det ikke. Både ED, smerter, enten kroniske eller under sport, er en kæmpe trussel for livskvaliteten og der er stor sandsynlighed for at det er årsag til at man ikke kan leve som man ønsker. Jeg har således et mål om at øge livskvaliteten hos mine klienter."


"Mit navn er Jeanet Chortsen, jeg er uddannet fysioterapeut i 2011 år. Siden har jeg været ansat forskellige steder og alle steder har jeg mødt en tilbagevendende frustration, fordi jeg ikke følte jeg kunne hjælpe mine patienter nok. Der var for mange halve løsninger og manglende effekt. Mine patienter følte sig ofte misforstået og ikke hørt."


"I dag hjælper jeg dagligt patienter med både kroniske og akutte smerter/skader og gør det udfra min viden om at smerter opleves forskelligt og er n del af et større beskyttelsessystem i kroppen.


Jeg startede JC Sportsfysioterapi & Smertecoaching for at skabe de rammer og den ro som jeg mener er nødvendig for at nå omkring hele mennesket. Når jeg behandler/coacher er jeg nysgerrig, arrangeret og mit fokus at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø. På den måde får vi talt om alt det der fylder og påvirker din situation, så vi kan finde den rigtige løsning til dig."

LÆS MERE➝

Det Siger Mine Klienter Efter Behandlingen

Der skulle ske noget andet end de behandlinger jeg tidligere har prøvet. Jeg var virkelig groet fast, var sur, trist, depressiv. Jeg sad hele dagen hjemme på sofaen og var ved at grave et stort hul. Jeg så mig selv sidde i en kørestol om meget kort tid. Mine smerter var så slemme at det var det eneste jeg kunne tænke på.

Jeanet har lyttet, vejledt og vist mig hvordan jeg kan tage styringen over mine smerter så jeg kan gøre det jeg gerne vil. Efter 3 måneder sidder jeg ikke i sofaen mere, jeg er gladere, mere aktiv, sover bedre og generelt har jeg meget mere energi. Jeg kan være glad, selvom jeg har smerter.

Diana| Kroniske smerter 

Mine smerter omkring hofte og knæ holder mig fra at løbe lige så langt og hurtigt som jeg har lyst til. Jeg har slidgigt i mit ene knæ. Jeanet har behandlet med fokuseret shockwave 2 gange og nu har jeg allerede øget min løbedistance med 3 km og har mindre ondt end før. Jeanet forklarede mig at det skyldes spændinger i muskler og bindevæv omkring hofter og knæ. De spændinger kommer fordi jeg ikke kan strække mit knæ når jeg løber. Simpelt og effektivt !

Caspar| Smerter i lænd, hofte, balle, knæ

Jeg har ikke erektionsbesvær, hverken ved penetration eller masturbation. Jeg har næsten ingen vandladningsbesvær mere, skal ikke skynde mig på wc og der er mere kraft på strålen når jeg tisser. Kan bedre tømme blæren helt og har ikke efterdryp. Jeg har kun 1 natlig vandladning om ugen fremfor 7 nætter om ugen.

Anonym| Erektil dysfunktion, vandladningsbesvær, forstørret prostata

Kontakt:

JC Sportsfysioterapi & Smertecoaching

Mail: jc@jeanetchortsen.dk

Tlf.: +45 29865300

Adresse: Hans Egedes Vej 271, 9600 Aars